За лекари

Кои сме ние?

ЗДРАВКО.БГ е платформа от ново поколение, чиято цел е да установи устойчиви връзки между лекари и пациенти. Наша основна цел е да създадем полезен портал,който да помогне на лекари от цялата страна в каузата им за подобряване на здравеопазването в България.  

Освен портал насочен към лекари, ЗДРАВКО.БГ работи и с мисъл към потребителите. Постарали сме се да съберем богата  библиотека от статии с достъпна и висококачествена информация. Тук, всеки който се интересува от здравето си, може да прочете повече и да получи насоки за редица заболявания и медицински състояния. Стремим се да работим със специалисти с богат опит и висока експертиза в различни направления на медицината, с което гарантираме и надежността на информацията предоставена в ЗДРАВКО.БГ. 

Мисия, визия, ценности

Мисия

Основна мисия на ЗДРАВКО.БГ е да даде възможност на лекари от цялата страна да споделят опита си с по-широка аудитория, а по този начин и да затвърдят своя авторитет. 

Визия

ЗДРАВКО.БГ цели да стане водещ здравен портал в сектора на здравеопазването в България, предлагайки надежден и изчерпателен ресурс създаден от специалисти за пациенти.

Ценности 

В основата на ценностната система на ЗДРАВКО.БГ се намират високото качество, прозрачността и достъпността

ЗДРАВКО.БГ залага на висококачествено съдържание във всички аспекти на нашата платформа, както за лекари, така и за потребители. 

Прозрачността е ключов приоритет, който ни помага да предоставяме достоверна медицинска информация. Гарантираме, че всички лекари, включени в списъка на ЗДРАВКО.БГ, са проверени професионалисти. 

В ЗДРАВКО.БГ вярваме, че информацията трябва да бъде достъпна за всички. Затова наш основен стремеж е да направим платформата си лесна за ползване, всеобхватна и достъпна за всеки, който иска да научи повече за здравето си.

Какво предоставя ЗДРАВКО.БГ?

ЗДРАВКО.БГ предоставя възможност на лекари от цялата страна да се включат в инициативата ни за изграждането на по-добра връзка между лекар и пациент. 

Ако сте специалист в сферата на здравеопазването, нашата платформа е точното място за Вас. Ние ще Ви помогнем в изграждането на Ваш профил с подробна информация за специалността и опита Ви.

ЗДРАВКО.БГ разполага с утвърдена и процъфтяваща целева аудитория, която включва широк спектър от пациенти, активно търсещи здравни услуги. Благодарение на постоянен трафик и висок рейтинг, ЗДРАВКО.БГ Ви предоставя възможността да популяризирате услугите си ефективно и с трайни резултати.

Основна цел за нас е да предоставим висококачествени услуги и безпроблемно потребителско преживяване. ЗДРАВКО.БГ работи със специализиран екип, винаги готов да съдейства. Ние ще се погрижим за целия процес, за да може Вие да се съсредоточите върху най-важното – грижата за пациента.

Ако сте доктор по медицина и искате да станете автор на статия в Zdravko.bg, то свържете с нас през формата по-долу: